Activitate SNAC – O zi frumoasa

”O ZI MAI FRUMOASĂ!”

ACTIVITATE SNAC-20 Februarie 2018

Cu ajutorul unor elevi inimoși din clasele II E (prof. Olteanu Loredana), III A (prof. Ionescu Alina), IV D (prof. Epure Amalia)  și VI A (prof. Vochin Veronica) și a voluntarilor Epure Mălina –IV D și VI A Burcea Maria am reușit să strângem suma de 200 lei. Această sumă am folosit-o pentru a acoperi costurile acestei activităţi speciale, cât și transportul de la școală la locație.

Beneficiarii au fost 20 de copii din şcoala noastră (clasele CPA, I C, II A, II B, III C, III D, IV A,  IV B) elevi ai claselor primare, provenind din medii defavorizate sau din familii cu situaţie material precară. Aceștia au avut parte de două ore de joacă şi distracţie realizate în parteneriat cu Asociaţia de Terapie Ocupaţională pentru Copii şi Adulţi Argeş. Aici copiii au avut parte de jocuri de comunicare, de (auto)cunoaştere, de socializare şi de relaxare, cu scopul de a le dezvolta spiritul de cooperare, capacitatea de integrare şi interacţiune sociala stima de sine, empatia şi toleranţa pentru semeni.

Activitatea s-a derulat după terminarea orelor de curs, la centrul ATOCA-Direcția Județeană de Fotbal- și a avut un impact deosebit în rândul acestor elevi.

Responsabil SNAC,

    Prof. Olteanu Loredana

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *